Andy Souwer

Andy Souwer

Als persoon die heel dichtbij deze held gestaan heeft de laatste jaren op persoonlijk vlak vind ik het een plicht om iets over deze atleet, geweldige vader en persoonlijkheid te zeggen. Na een mega carrière van velen jaren heeft Andy Souwer vandaag aangekondigd te stoppen met zijn loopbaan als vechter. Als ik zijn palmares van titels hier moet gaan opschrijven dan ben ik morgen nog niet klaar. Ik kan alleen zeggen dit is Andy Souwer meervoudig K1 kampioen en wereldtitels bij de grootste organisaties op onze planeet. Een groot maar ook zeer groot sportman die behoort tot de grootste vechters die ons land ooit gehad heeft. Een levende legende! Ik hoop via deze weg ook bereik te krijgen bij meerdere grote nationale media kanalen die deze man nationaal een ode willen brengen als een ware grote sportheld die ons land rijk is geweest. Dit is iets wat deze bijzondere man verdient. Een groot mens met een hart van goud!
❤️