Prive trainingen

Prive trainingen

Wij bieden ook een geruime aanbod aan prive trainingen aan.

Een prive training is te boeken via info@barrygroenteman.nl

Prive training trainers boksschool Barry Groenteman (60 minuten)

In deze les richten wij aandacht aan de basis principes van het boksen en kickboksen. Zo gaan we iedere training een stapje verder zodat je de sport volledig onder de knie krijgt. Denk hierbij aan technische elementen en het werken op de bokszak en pads. Wij hebben een ruim aanbod in ervaren toptrainers. Ook kan men een prive les van Barry Groenteman boeken. ‘’beleef de kunst van het boksen’’

Een prive boks of kickbokstraining kan van 1 tot 4 personen.

Padstraining (30 of 45 minuten)

Dit is een training volledig gericht op de handpads. U kunt de keuze maken tussen 30 of 45 minuten waarin we lekker gaan boksen of kickboksen en wij u boksvaardigheden gaan verbeteren en daar nauwkeurig op zullen letten.

Dit is een 1 op 1 training.

Prive Boksconditie training (60 minuten)

De Boksconditie Trainingen is een algehele workout die vooral gericht is op het energiesysteem van het menselijk lichaam. In deze workout wordt er vooral getraind met de bokszak en daarbij worden losse krachtelementen gebruikt. Kortom je bent volledig bezig je gehele lichaam in shape te brengen. Waardoor je al snel verandering ziet. Deze training is voor alle niveaus. Onze trainers letten nauwkeurig op alle aanwezige sporters om hen zo op een veilige manier te kunnen laten werken aan hun algehele conditie.

Deze training kan van 1 tot 4 personen.